Bewonersdag Nationaal park Drentsche Aa


Zaterdag 7 april 2018 Bewonersdag Nationaal Park Drentsche Aa

Het Nationaal Park vindt het belangrijk dat gebiedsbewoners goed geïnformeerd zijn en betrokken bij de ontwikkelingen in het Nationaal Park Drentsche Aa. Daarom organiseren wij onder andere ‘Drentsche Aa bewonersdagen’, speciaal voor de bewoners van het Drentsche Aa gebied. Met een touringcar rijden we door het landschap. Onderweg wordt verteld over het landschap en de ontwikkelingen die er plaatsvinden. Onderweg is volop tijd om vragen te stellen. Op meerdere locaties stappen we uit voor een korte excursie.

De eerstvolgende Drentsche Aa bewonersdag vindt plaats op zondag zaterdag 7 april aanstaande. Woont u in het Drentsche Aa gebied? dan bent u van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

De kosten voor deze dag bedragen €15,00 per persoon. Hiervoor ontvangt u naast de bustour ook koffie/thee, een pakketje met versnaperingen en een informatiepakket over het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. In de bus is plaats voor 35 personen. Opgave is vereist en inschrijving gaat op basis van volgorde van binnenkomst.

U kunt intekenen voor het ochtend of voor het middagprogramma. De inhoud van beide programma's is gelijk.

U kunt zich opgeven tot en met 31 maart 2018 door een e-mailtje te sturen aan t.manak@ivn.nl

Zet daarin uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, voorkeur voor het ochtend- of middagprogramma en met hoeveel personen u wenst deel te nemen. U ontvangt dan een bevestiging met nadere informatie over deze dag.

IMG_1732