Aanmelden digitale Nieuwsbrief


De digitale nieuwsbrieven zijn aan onze website gekoppeld. Verzending en adresbeheer gaan voortaan automatisch. Wil je de digitale nieuwsbrieven ook ontvangen? Meld je dan aan met onderstaand formulier. Wil je je later weer afmelden, dan gaat dat net zo eenvoudig via een knop onderaan iedere nieuwsbrief of via deze pagina. U ontvangt op uw mailadres en bevestigingslink. Pas na bevestiging daarvan is de uitschrijving definitief.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens
Uw type abonnement

Uitschrijven

Uw gegevens

Privacy beleid: De digitale nieuwsbrief wordt 4-10 keer per jaar verzonden. De mailadressen worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet gedeeld met derden. Door aanmelding voor de digitale nieuwsbrief geef je tot wederopzegging toestemming om je mailadres voor dit doel te gebruiken.


Nieuwsbrief

Hier vindt u onze Nationaal Park Drentsche Aa digitale nieuwsbrieven.

Doorstroom

Voor gebiedsbewoners geeft het Nationaal Park Drentsche Aa, 2x per jaar, het magazine 'Doorstroom' uit. Met de nieuwsbrief informeren we bewoners  over projecten en plannen binnen het gebied.

Op Stap-krant

Voor gebiedsbezoekers wordt elk jaar de informatiekrant "Op Stap" geschreven. Deze krant, boordevol informatie, activiteitenkalender en gebiedskaart is verkrijgbaar bij de meeste recreatieondernemers in het gebied.

Tips of suggesties?

Heeft u tips en suggesties voor de nieuwsbrieven of de website? Laat het ons weten!