Activiteiten - februari 2021


Het Nationaal Park Drentsche Aa excursieprogramma, zoals vermeld in de Op Stap krant, is tot 1 april 2021 stopgezet vanwege de corona maatregelen.

Voor Nationaal Park excursies geldt een deelnemerslimiet. Vooraf aanmelden is daarom verplicht. Aanmelden kan door de betreffende activiteit in de agenda op www.drentscheaa.nl te selecteren. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de startlocatie.

Deelname aan Nationaal Park Drentsche Aa excursies is gratis. Na afloop vragen we een vrijwillige bijdrage voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa. Uw bijdrage komt ten goede aan het Drentsche Aa-gebied (voor een beeld hoe het geld wordt besteed zie www.gebiedsfondsdrentscheaa.nl).

Waterdichte schoenen en een verrekijker worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tot de excursies. Deelname aan excursies is op eigen risico.

Het doorgaan van de excursies is onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen van de overheid. Kijk voor de meest actuele informatie over Nationaal Park activiteiten op: www.drentscheaa.nl

Wilt u een Nationaal Park Drentsche Aa wandeling of excursie op maat organiseren voor familie- of bedrijfsuitje? Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier

Overige activiteiten in Drenthe kunt u vinden op: www.drenthe.nl


Zoekfilter
Datum