Fotografeer en meer: herfst in het bos

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:30 tot
Locatie
Parkeerplaats Zandspeelplaats aan de weg Schoonloo - Elp
Organisator

NP Drentsche Aa

Duur/afstand

2 uur

Kosten

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Informatie

De gidsen zijn amateurfotografen. Tijdens de excursie wordt op een aantal fotogenieke punten langs de route wat langer stilgestaan en is er tijd om deze plek te fotograferen en fototips uit te wisselen met elkaar. De mooiste fotoplekken kunnen drassig zijn. Waterdichte wandelschoenen worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.

Omschrijving

Het Blankeveen is een fotogeniek ven midden in het bos. Als de wind wegvalt weerspiegelen de prachtige herfstkleuren in het water. De machtige Amerikaanse eik valt hierbij zeker op. Mocht u beschikken over een statief dan is dit een handig hulpmiddel om ook bij minder goede lichtomstandigheden te kunnen fotograferen. Tijdens de wandeling gaan we ook in op de geschiedenis van dit gebied.