Fotografeer en meer: Winter in het stroomdal

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10:00 tot
Locatie
Brink van Loon
Organisator

NP Drentsche Aa

Duur/afstand

2,5 uur

Doelgroep

Amateurfotografen, geïnteresseerden in natuurfotografie

Kosten

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Informatie

De gidsen zijn amateurfotografen. Tijdens de excursie wordt op een aantal fotogenieke punten langs de route wat langer stilgestaan en is er tijd om deze plek te fotograferen en fototips uit te wisselen met elkaar. De mooiste fotoplekken kunnen drassig zijn. Waterdichte wandelschoenen worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.

Omschrijving

Het is moeilijk voor te stellen dat er een tijd is geweest waarin Loon groter en belangrijker was dan Assen. Tijdens onze wandeling door het beekdal van het Loonerdiep zullen we hier aandacht aan besteden. Onderweg richten we de camera op het winterse landschap en cultuur historische elementen, zoals het hunebed.