Fotografeer en meer: Siepelveen bij avondlicht

Datum
Plaats in agenda
Tijd
18:30 tot
Locatie
Parkeerplaats Café Restaurant De liefde van de Drentsche Aa in Schipborg
Organisator

NP Drentsche Aa

Duur/afstand

2,5 uur / ca 3 km

Doelgroep

Amateurfotografen, geïnteresseerden in natuur en natuurfotografie

Kosten

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa

Informatie

Tijdens de excursie is volop gelegenheid om foto's te maken op fotogenieke plekken. Het meebrengen van een statief wordt aanbevolen evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera's. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.

Omschrijving

Het Siepelveen is een prachtig ven omringd door zandduinen. De Nationaal Park gidsen vertellen over het ontstaan van het veen en haar omgeving. De bijzondere vegetatie waaronder gagel, verschillende soorten heide en eeuwenoude jeneverbessen krijgt eveneens aandacht. Benieuwd waarom dit het Siepelveen heet? De gidsen vertellen het tijdens deze excursie!