Fotografeer en meer .… Herfst in het Hart van Drenthe


Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:30 tot
Locatie
Parkeerplaats Zwatte water, aangegeven langs de weg Schoonloo – Elp. Volg tegenover adres: Ieberen 1 te Elp het Zwatte pad ca. 500 meter.
Organisator

NP Drentsche Aa

Duur/afstand

2,5 uur / 3 km

Doelgroep

Amateurfotografen, geïnteresseerden in natuur en natuurfotografie

Kosten

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Informatie

Tijdens de excursie is volop gelegenheid om foto’s te maken op fotogenieke plekken. Het meebrengen van een statief wordt aanbevolen evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.

Omschrijving

In de boswachterij Hart van Drenthe liggen prachtige vennen en de Elperstroom omgeven door kleurrijke bossen. We wandelen over de paden langs het Zwatte water en de Elperstroom. Onderweg komen we prachtige doorkijkjes met spiegelende wateroppervlakken tegen.

Foto: Jos Vink

Aanmelden

Elperstroom 7 feb - Jos Vink