Afgelast - Fotografeer en meer....... Amerdiep bij avondlicht


Datum
Plaats in agenda
Tijd
18:30 tot
Locatie
Parkeerplaats Café de Amer, Amer 20, 9446 PC Amen
Organisator

NP Drentsche Aa

Duur/afstand

2,5 uur / 3 km

Doelgroep

Amateurfotografen, liefhebbers van natuur en natuurfotografie met belangstelling voor NP Drentsche Aa.

Kosten

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Informatie

Op fotogenieke punten wordt langer stilgestaan, zodat de deelnemers de gelegenheid krijgen om het landschap (of de details) vast te leggen. Een statief wordt aanbevolen, evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten.

Deze ‘Fotografeer en meer’ excursie maakt deel uit van een reeks fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk voor de overige data in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op de facebookpagina van het Nationaal Park.

Omschrijving

Tijdens deze excursie nemen Nationaal Park gidsen deelnemers mee in het mooie avondlicht op een wandeling door het schitterende landschap langs het diep bij Amen. Er worden bijzonderheden over dit typische landschap verteld en op verschillend plekken stilgestaan om mooie doorkijkjes en prachtige meanders van de beek te fotograferen en fotografietips uit te wisselen. Met de telelens kunnen bijvoorbeeld weidebeekjuffers, hazen en bij voldoende rust reeën worden gefotografeerd. Een statief kan daarbij van pas komen. Bloemen maar bijvoorbeeld ook varens geven ook goede mogelijkheden voor natuurfotografie.