Fotografeer en meer...Kampsheide in winterkleed


Datum
Plaats in agenda
Tijd
vanaf 10:00
Locatie
Parkeerplaats Kampsheide aan de Weg voor de Strengen bij Balloo
Organisator

Nationaal Park Drentsche Aa

Duur/afstand

2 uur / ca. 3 km

Doelgroep

Wandeling voor amateurfotografen, liefhebbers van natuur en natuurfotografie met belangstelling voor het stroomgebied van de Drentsche Aa.

Kosten

Deelname is gratis. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Informatie

Op fotogenieke punten staan we wat langer stil, zodat we de gelegenheid krijgen om het landschap (of de details) vast te leggen. Een statief wordt aanbevolen, evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten.

Omschrijving

Het natuurgebied Kampsheide is Drenthe in het klein. Tijdens de rondwandeling zien we heideveldjes, een prachtig groot ven, jeneverbessen, een hoge es, grafheuvels, een hunebed en houtwallen. Met andere woorden, een gebied dat jou als fotograaf voldoende inspiratie geeft om de mooiste beelden te maken.

Aanmelden

nvt

Meer informatie

Deze ‘Fotografeer en meer’-excursie maakt deel uit van een reeks fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk voor de overige data in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op de facebookpagina van het Nationaal Park.