Nacht van de nacht


Nacht van de nacht

Doe mee met de Nacht van de Nacht in Drenthe
Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting.

Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 13e keer georganiseerd op zaterdag 28 oktober 2017. In deze Nachtziezo! speciaal aandacht voor de schoonheid van de Nacht.

Oproep aan Drentse horeca
Lichten uit en kaarsen aan tijdens de Nacht van de Nacht, dat is de oproep die de Natuur- en Milieufederaties (NMF's) samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) doen aan alle restaurants in Nederland. Vorig jaar deden al enkele restaurants mee en het is de wens van Koninklijke Horeca Nederland en de Natuur- en Milieufederaties dat dit jaar in heel Nederland gedineerd kan worden in één van de “Nacht restaurants”. Lees meer

Oproep aan de Drentse horeca


Wat ga jij doen in de Nacht van de Nacht?

Een roepende uil, ruisende bomen, een knapperend vuurtje, je zintuigen staan op scherp in het donker. In Drenthe worden allerlei bijzondere activiteiten georganiseerd waarbij je het echte nachtgevoel kunt ervaren. Een nachtelijke kanotocht over de Hunze, een treinrit door het Griendtsveen of een boswandeling met spannende verhalen, wat ga jij doen in de Nacht van de Nacht?

Wat ga jij doen

Kijk snel onderin deze Ziezo! voor de Drentse Nachtkalender of kijk op www.nachtvandenacht.nl