Pedaal Vocaal op zondag 16 september 2018


Een muzikaal en actief jaarlijks evenement in het stroomdalgebied de Drentsche Aa op de 2e zondag in september.

Natuur, Cultuur en Fietsen.
Lekker fietsen, genieten van het prachtige landschap en ook nog op mooie muziek getrakteerd worden. Tijdens de korenfietstocht Pedaal Vocaal komen deze drie zaken zomaar bij elkaar! Op zondag 16 september 2018 treden vele koren op, op schilderachtige locaties in Noord-Drenthe. Via deze site zijn ook fietsen te huren.

Pedaal Vocaal

Deelnemers.
Pop, klassiek, wereldmuziek, gospel, musical, jazz, kleinkunst, a capella of met pianobegeleiding – alle genres komen voorbij tijdens de concerten die steeds 25 minuten duren. De bijzondere koren zingen tussen 11.00 en 17.00 uur, elk twee keer op verschillende locaties.

Wil je als groep deelnemen? Meld je dan aan via dit formulier.

Locaties.
De Pedaal Vocaal-locaties liggen allemaal op fietsafstand van elkaar en zijn stuk voor stuk bijzonder te noemen. Zowel in het uitgebreide programmaboekje als op de website worden het schema met optredens en een duidelijke routekaart opgenomen, zodat iedereen zijn eigen route kan uitstippelen. Alle locaties zijn natuurlijk ook met de auto te bereiken!

Toegang.
Toegangskaarten (passe-partouts voor alle optredens) zijn via de site verkrijgbaar. Ook op iedere locatie waar je wilt starten met Pedaal Vocaal kun je er één krijgen. Voor €15,- bezoek je zoveel concerten als je maar wilt.

Drentsche Aa.
We zijn trots op dit prachtig stukje Drenthe en ondersteunen dit met voor elke bezoeker €1,- tbv het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Bron: Pedaal Vocaal