Première film =Habitat= Nationaal Park Drentsche Aa


Op 29 januari 2020 gaat de nieuwste film =HABITAT= Nationaal Park Drentsche Aa van Henk en Janetta Bos in de Nieuwe Kolk in Assen in première.

Na ruim 3 jaren lang in één van mooiste Nederlandse nationale parken te hebben gefilmd melden Henk en Janetta met trots dat hun nieuwe natuurfilm =HABITAT= is voltooid!

=HABITAT= is geheel opgenomen in het Nationaal Park Drentsche Aa en dat is niet alleen een van de mooiste Nederlandse nationale parken maar tevens een van de best bewaarde beekdallandschappen van West-Europa! En dat heeft geresulteerd in een schitterend en waardevol document waarin de Drentse natuur zich openstelt als nooit tevoren en van begin tot eind wordt ondergaan als een avontuur. Vol prachtige verhalen over wat zich binnen deze ongerepte natuur afspeelt en waarvoor sommige dieren maandenlang werden gevolgd.

Die ongelofelijke ervaring en dàt waanzinnige avontuur willen zij nu aan de wereld laten zien. =HABITAT= gaat op 29 januari 2020 in première in de bioscoop van De Nieuwe Kolk in de Drentse hoofdstad Assen. Vanaf 30 januari is hij daar voor het publiek te zien. Geniet ervan!!

Zie hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=mfQPjGlOiyQ

Voor meer informatie over hun nieuwe film:  https://www.henkbos.net/

Bron: Nighthawk Productions


Filmposter Habitat