Inschrijving bewonersdag 2019 geopend.


Op zaterdag 11 mei organiseert Nationaal Park Drentsche Aa de Drentsche Aa bewonersdag 2019. Een gezellige dag waarop Drentsche Aa bewoners hun woonomgeving (her)ontdekken. De bewonersdag is tevens bedoeld voor ontmoeting en uitwisseling tussen bewoners en organisatie van het Nationaal Park Drentsche Aa.

We starten de bijeenkomst met een korte introductie, onder het genot van een kop koffie. Daarna vertrekken de deelnemers voor een rondrit, in een touringcar, door het Zuidelijk deel (regio Grolloo/Hooghalen) van het Nationaal Park Drentsche Aa. Het vertrekpunt wordt nog bekend gemaakt.

Tijdens de tocht vertellen medewerkers van het Nationaal Park over het landschap, het beheer en de ontwikkelingen in dit gebied.  Onderweg wordt af en toe een korte stop gehouden voor een paar wandelexcursies. Er is veel gelegenheid om vragen te stellen.

Er zijn twee tochten, één om 09:30 uur ’s morgens en één om 13:30 uur ’s middags. Aanmelden kan voor één van beide dagdelen. De kosten zijn 20 euro per persoon. Hierbij zijn de bustocht, koffie/thee en een lunchpakket (ochtend) of een lokale lekkernij (middag) inbegrepen.

Aanmelden kan per email: Drentscheaa@ivn.nl  Aanmelding verplicht tot betaling. Let op: vol is vol, wie zich daarna aanmeldt, wordt op de wachtlijst geplaatst.