Fotografeer Siepelveen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
18:30 tot
Locatie
Parkeerplaats Café Restaurant De liefde van de Drentsche Aa; Ruiterweg 2 bij Schipborg
Organisator

NP Drentsche Aa

Duur/afstand

2,5 uur

Doelgroep

Amateurfotografen, geïnteresseerden in natuurfotografie

Kosten

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Informatie

De gidsen zijn amateurfotografen. Tijdens de excursie wordt op een aantal fotogenieke punten langs de route wat langer stilgestaan en is er tijd om deze plek te fotograferen en fototips uit te wisselen met elkaar. De mooiste fotoplekken kunnen drassig zijn. Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data. Waterdichte schoenen en een verrekijker worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens deze wandeling.

Omschrijving

Nationaal Park Drentsche Aa gidsen nodigen u uit om met het Siepelveen tijdens deze avondwandeling op de gevoelige plaat vast te leggen. Het Siepelveen is een veengebied binnen de Zeegser Duinen. Naast een prachtig ven, zien we ook zandduinen en bijzondere vegetatie, zoals gagel, 3 soorten heide en eeuwenoude jeneverbessen. Vraagt u zich af waarom dit het Siepelveen heet? De Nationaal Park gidsen vertellen het u graag!