Boerenfietstocht in Nationaal Park Drentsche Aa


Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:30 tot
Locatie
Molen van Rolde, Grote Brink 24 of bij deelnemende bedrijven
Organisator

LTO-Noord

Duur/afstand

35 km

Kosten

€ 2,50

Informatie

Op de donderdagen 20 juli, 3 augustus en 17 augustus 2017 kan de Boerenfietstocht gefietst worden. Tijdens deze mooie toeristische fietsroute komt u langs 7 verschillende agrarische bedrijven, waarvan 5 als nevenactiviteit een winkel aan huis hebben met veelal streekeigen producten. Het zijn  moderne bedrijven die duurzaam ondernemen. Deze bedrijven heten u van harte welkom en vertellen u graag over hun bedrijf en hun werkzaamheden. Bij enkele bedrijven worden speciaal voor deze open dag extra activiteiten georganiseerd.

Deze prachtige agrarische fietsroute is leuk en inspirerend voor het hele gezin. Drenthe is de fietsprovincie. Beleef je Drenthemoment.

Omschrijving

Boerenfietstocht

U bent op vakantie in Rolde en omgeving, of zomaar een dagje erop uit. Op de fiets rijdt u een prachtige route door een landelijk gebied. Onderweg ziet u onder andere de koeien op het land staan en er groeien allerlei verschillende gewassen. Een vertrouwd beeld wat we ook graag zo willen houden. Tijdens deze fietstocht wordt u onderweg door middel van informatieborden bij de gewassen op de hoogte gebracht wat er op dat moment groeit.

Aanmelden
Meer informatie