Fotografeer en meer …. Strubben in de winter


Datum
Plaats in agenda
Tijd
10:00 tot
Locatie
NP Parkeerplaats De Strubben aan de weg van Anloo naar Schipborg
Organisator

NP Drentsche Aa

Duur/afstand

2 uur / 3 km

Doelgroep

Amateurfotografen, geïnteresseerden in natuur en natuurfotografie

Kosten

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Informatie

Tijdens de excursie is volop gelegenheid om foto’s te maken op fotogenieke plekken. Het meebrengen van een statief wordt aanbevolen evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.

Omschrijving

In de winterperiode zijn de grillig gevormde Strubben goed te zien en te fotograferen. De oude, door schapenvraat grillig uitgegroeide eiken roepen een sprookjesachtige, soms bijna mystieke sfeer op. Daarnaast is het gebied het grootste archeologische rijksmonument van ons land. We nemen de tijd om het landschap en de Strubben goed in beeld te brengen. Daarnaast staan we stil bij de geologie en de archeologie van het gebied.

Strubben - Kniphorstbosch