Fotografeer en meer...Herfstkleuren op landgoed De Braak


Datum
Plaats in agenda
Tijd
10:00 tot
Locatie
Parkeerplaats bij Sportschool Sportrade, Hoofdweg 266 in Paterswolde
Organisator

Nationaal Park Drentsche Aa

Duur/afstand

2,5 uur / ca.3 km

Doelgroep

Wandeling voor amateurfotografen, liefhebbers van natuur en natuurfotografie met belangstelling voor het stroomgebied van de Drentsche Aa. Op fotogenieke punten staan we wat langer stil, zodat we de gelegenheid hebben om het landschap (of de details) vast te leggen. Een statief wordt aanbevolen, evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen.

Deze ‘Fotografeer en meer’-excursie maakt deel uit van een reeks fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk voor de overige data in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op de facebookpagina van het Nationaal Park.

Kosten

Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Informatie

Honden worden niet toegelaten.

Omschrijving

Het idyllische landgoed De Braak in Paterswolde (Natuurmonumenten) bestaat uit een monumentaal, deels heuvelachtig parkbos met grillig gevormde vijvers, imposante bomen en weilanden. Het parkbos is door tuinarchitect Roodbaard in de negentiende eeuw in de Engelse landschapsstijl ontworpen. In de najaar toont het bos schitterende herfstkleuren. De tocht gaat langs vijvers, prachtige monumentale beuken en eiken, een vleermuizenkelder, en nog veel meer.

Aanmelden

nvt