Digitale Nieuwsbrief + aanmelden


Wil je de digitale nieuwsbrieven ontvangen? Meld je aan met onderstaand formulier.

De digitale nieuwsbrieven zijn aan onze website gekoppeld. Verzending en adresbeheer gaan automatisch.

Afmelden? Dat kan via de link onderaan iedere nieuwsbrief of via deze pagina. U ontvangt op uw mailadres en bevestigingslink. Pas na bevestiging daarvan is de uitschrijving definitief.

Inschrijven

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens
Uw type abonnement

Uitschrijven

Uw gegevens

Privacy beleid: De digitale nieuwsbrief wordt 4-10 keer per jaar verzonden. De mailadressen worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet gedeeld met derden. Door aanmelding voor de digitale nieuwsbrief geef je tot wederopzegging toestemming om je mailadres voor dit doel te gebruiken.


Digitale Nieuwsbrief

Hier vindt u al onze Digitale nieuwsbrieven.

De Digitale Nieuwsbrief komt vier keer per jaar uit. De inhoud wordt door alle Nationaal Park partners aangeleverd. Waar nodig staat er een verwijsadres bij de tekst waar u meer informatie kunt krijgen.

Doorstroom

Voor gebiedsbewoners geeft het Nationaal Park Drentsche Aa, 2x per jaar, het magazine 'Doorstroom' uit. Met de nieuwsbrief informeren we bewoners  over projecten en plannen binnen het gebied.

Op Stap-krant

Voor gebiedsbezoekers wordt elk jaar de informatiekrant "Op Stap" geschreven. Deze krant, boordevol informatie, activiteitenkalender en gebiedskaart is verkrijgbaar bij de meeste recreatieondernemers in het gebied.

Tips of suggesties?

Heeft u tips en suggesties voor de nieuwsbrieven of de website? Laat het ons weten!