Gebiedsfonds Drentsche Aa

donatiebutton

Steun het Nationaal Park Drentsche Aa.

Ben je fan van het Drentsche Aa-gebied? Met een gift aan het Gebiedsfonds Drentsche Aa draag je bij aan het behoud en herstel van het Drentsche Aa-gebied.

Maak uw vrijwillige bijdrage over naar IBAN: NL73 RABO 0129.0784.84 op naam van Stichting Gebiedsfonds Drentsche Aa of doneer direct online.....

Stichting Gebiedsfonds Drentsche Aa

De Stichting Gebiedsfonds Drentsche Aa is het initiatief van Het Drentse Landschap, Landschapsbeheer Drenthe, Rabobank, de 12 Landschappen en Nationaal Park Drentsche Aa. Met dit fonds worden extra financiën gegenereerd. Deze worden gebruikt om de inrichting en het beheer van het Drentsche Aa-gebied naar de toekomst toe een impuls te geven. Bedrijven, instellingen, maar ook particulieren laten hiermee zien dat zij zich verbonden voelen met het Drentsche Aa-gebied. Hiermee wordt de ontwikkeling en het draagvlak voor het Nationaal Park Drentsche Aa uitgebouwd.

Meer informatie op de website van het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Het gebiedsfonds ontvangt opbrengsten en stimuleert dat andere financieringsmogelijkheden worden ingezet en ontwikkeld. De vulling van het fonds kan bijvoorbeeld door het organiseren van een landschapsveiling, sponsoring en het vragen van een vrijwillige bijdrage aan vakantiegangers. De Stichting Gebiedsfonds Drentsche Aa bepaalt voor welke projecten het geld wordt gebruikt.