Gebiedsfonds Drentsche Aa

donatiebutton

Steun het Nationaal Park Drentsche Aa.

Draag je het Drentsche Aa-gebied een warm hart toe? Doe een gift aan het Gebiedsfonds Drentsche Aa. Elke gift, klein of groot zal gebruikt worden voor het behoud en herstel van de mooie Drentsche Aa-gebied. Dit kan door een vrijwillige bijdrage over te maken naar IBAN: NL73 RABO 0129.0784.84 op naam van Stichting Gebiedsfonds Drentsche Aa of doneer direct online.....

Stichting Gebiedsfonds Drentsche Aa

De Stichting Gebiedsfonds Drentsche Aa is het initiatief van Het Drentse Landschap, Landschapsbeheer Drenthe, Rabobank, de 12 Landschappen en het Nationaal Park Drentsche Aa. Met dit fonds kunnen extra financiën gegenereerd worden om de inrichting en het beheer van het Drentsche Aa-gebied naar de toekomst toe een impuls te geven. Bedrijven en instellingen, maar ook particulieren kunnen hiermee laten zien dat zij zich verbonden voelen met het Drentsche Aa-gebied. Hiermee wordt de verdere ontwikkeling en het draagvlak voor het Nationaal Park Drentsche Aa uitgebouwd.

Meer informatie op de website van het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Het gebiedsfonds ontvangt opbrengsten en stimuleert dat andere financieringsmogelijkheden worden ingezet en ontwikkeld. De vulling van het fonds kan op heel verschillende manieren worden vorm gegeven. Bijvoorbeeld door het organiseren van een landschapsveiling, sponsoring en het vragen van een vrijwillige bijdrage aan vakantiegangers. De Stichting Gebiedsfonds Drentsche Aa bepaalt voor welke projecten het geld wordt gebruikt.