Cursus Gastheerschap Drentsche Aa


De cursus bestaat uit vier middagbijeenkomsten. We behandelen de organisatie, de ontstaansgeschiedenis, de natuurwaarden en de cultuurgeschiedenis van het Drentsche Aa gebied. In het voorjaar volgt nog een dagexcursie. Na afloop ontvangen de deelnemers het gastheerschap certificaat, het gevelbordje en de Nationaal Park vlag.

6 november start de Nationaal Park Drentsche Aa Gastheerschap cursus 2023 voor ondernemers in Nationaal Park Drentsche Aa.  
 
Alle gecertificeerde gastheren samen vormen het Nationaal Park ‘Levend bezoekersnetwerk’. Hét informatienetwerk van het Drentsche Aa gebied. De cursus is ontwikkeld in samenwerking met gebiedsondernemers waardoor het aansluit op de dagelijkse praktijk. Gecertificeerde ondernemingen worden kosteloos in de Nationaal Park ‘Op stap’ krant (oplage 34.500 stuks) en op de Nationaal Park website vermeld (www.drentscheaa.nl).

Deelnamekosten zijn € 150,- pp. Incl. lesmateriaal, koffie en thee.  
De bijeenkomsten zijn op maandagmiddag van 13:00 uur - 16:00 uur. Data: 6, 13, 20 november en 4 december 2023. De cursuslocatie wisselt en is bij voorkeur bij een van de deelnemende ondernemers. Zo kijken we ook bij elkaar ‘in de keuken’. De locaties worden later bekend gemaakt. De excursie wordt op een nader te bepalen datum in het voorjaar gehouden.


Meer informatie over de cursus: André Brasse, coördinator Communicatie en Educatie, Nationaal Park Drentsche Aa, email: a.brasse@ivn.nl Of bezoek onze websitepagina

Word jij een van onze Nationaal Park gebiedsambassadeurs? Meld je meteen aan via www.drentscheaa.nl